Bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft, verjaardag of evenement?
Met een catering van Dutch Thai Connection heeft u altijd succes! Wij verzorgen de catering vanaf 25 personen op de door uw gewenste locatie. Wij werken uitsluitend met originele Thaise ingrediënten en alle producten die wij gebruiken zijn vers en worden in eigen keuken bereid.

Wij bieden een Thais buffet met eventuele aanvulling van vers fruit en (Thaise) dranken. Wij kunnen tevens een halal (certificaten ter inzage) of vegetarisch buffet verzorgen. De gerechten worden geleverd in shaving-dishes, welke zijn verpakt in speciale thermoboxen en worden door ons opgesteld. Desgewenst kunnen wij glaswerk, borden en bestek leveren. Indien gewenst kunnen wij u ook op locatie bedienen. We maken aan de hand van uw wensen graag een passend voorstel

Werkwijze & Bestellen:
U doet een aanvraag met uw wensen per email naar info@dutchthaiconnection.nl of via ons contactformulier (deze vind u op onze website). Vermeld alvast het aantal personen, de locatie en datum en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 024-679 29 69.

Tarief
U heeft al een compleet Thais buffet voor € 16,75 per persoon (exclusief 9% of 21% BTW). Wij bezorgen in Nijmegen gratis. Buiten Nijmegen brengen wij € 0,35 per gereden kilometer v.v. in rekening. De Catering dient tenminste 1 week van tevoren te worden besteld en betaling hiervan dient tenminste twee dagen van tevoren te zijn ontvangen (zie onze algemene voorwaarden).

Bij besteding vanaf € 750,- gratis inbegrepen:
• Transport
• Chafing disches
• Serviesgoed en bestek (plastic)
• Bezorgd en opgehaald
• Buffettafels indien gewenst
• Alles compleet geleverd